torsdag 3. desember 2009

Dagens julepussel

Dagens og dagens,...noe ble til i natt. Da er det stillt i huset og jeg koooooser meg. Tenner lys og nyter å bare være alene i stillheten. Jeg er ikke alltid av den kjappest med visse ting,....så til 1.søndag i adv ble ikke advstaken gjort. Det var liksom så mye annet som foregikk,...men i dag brenner ett lys i ferdig gjort stake.
.....ikke akkurat noe hokus pokus, helt enkel med mose og lerkekongler. Den lille ramma er så søt,..men den "gjør" seg ingen plass. Derfor fikk den nå plass i mosen sammen med konglene.

Denne toppstjerna laget jeg etter inspirasjon fra JDL`s julemagasin. Det var noe så nostalgisk over den og påskriften "Hver gang en stjerne blinker,får en engel sine vinger" traff meg bare mitt i hjertet!!!
Denne skal i toppen av en litt skeiv og forkommen furu som skal stå i gangen. Ser for meg små englevinger og blondesløyfer som eneste pynt.


Den andre julepynten som ligger ved siden av stjerna er laget av,..thihi..misslykket marengs. Den ble STEINHARD,..men til julepynt meg glansgilde på får de duge. Ble litt søte også,da.Her henger "baksten" som pynt på ett kremmerhus laget i silkepapir......


....og her henger jaggu en til og laget skygge da sola tittet så vidt inn gjennom glaset i dag.

Ha en kos torsdagskveld videre:)))4 kommentarer:

 1. så koselig da, Wenche! NYDELIG! Ja jeg syns også at det er deilig å få holde på om natta, i all stillhet.. det er så godt det!
  Ja jeg skal få hentet lyskronen snart vetdu :) Må bare bli ferdig med en hektisk uke.. Sender på deg en mld jeg, gleder meg på lyskronen altså!
  Ha en fin torsdag du også, Wenche!

  SvarSlett
 2. :) Så bra at det ikkje berre er eg som er kjempekreativ nattestider! Nydelege ting du har laga! Verkeleg inspirerande! Eg har kvite sløyfer og heimelaga pynt av kvite fjør på juletreet. Synes det er så reint og vakkert!

  Ha ein god desemberkveld!

  Klem E. :)

  SvarSlett
 3. Adventsstaken ble kjempefin jo! :D
  Og det å ha den ferdig til første søndag i advent er jo i perfekt tid1 ;)

  SvarSlett
 4. Nydelig :-)
  Skal prøve å tegne mal på pepperkakehus nå...
  Ha en fin kveld
  Kristin

  SvarSlett