mandag 30. november 2009

Fremme igjen.....

1 desember i morgen!!!!!! Nedtellingen kan begynne,...og adventsengelen til prinsessa har ristet støvet av vingene og kommet inn i stua igjen.
....egentlig har jeg vert fristet til å lage en ny adv kalender mange ganger. Men det er liksom noe med det. siden prinsessa kom inn i vårt liv har dette vert hennes kalenderengel,....og den hører med. "Jeg gleder meg til å se engelen min igjen" var det siste hun sa før hun sovnet i kveld, så den GLEDEN skal jeg ikke ta fra henne. GLEDENE og FORVENTNINGENE står i kø fremover nå,...men aller først kommer gjensynsGLEDEN i morgen tidlig.
Ha en fin kveld alle sammen:))

5 kommentarer:

 1. Hei Wenche
  Skulle sende pakken til deg og ser hjennom mailene - finner ikke adressen din.......
  kan du sende den på post@brocante-antique.no

  SvarSlett
 2. Hei! Adventsengelen dykkar er jammen sjarmerande. Viktig å halde på litt tradisjonar og. Har vurdert ny her i huset også, men held på den gamle. For det er noko spesielt med det. No går tida for framover, vi må bruke den godt! Ha ei god natt!

  SvarSlett
 3. Det var jo virkelig en søt andvends engel så det skjønner jeg at hun gledet seg til.
  Ha en fin advents tid.
  Hilsen Britt Eva

  SvarSlett
 4. Så finfin adventskalender!!! Prinsessa er heldig! Synes ikke du skal lage noen ny adventskalender jeg. Barn liker faste "ting", og tenk når prinsessa blir stor - så husker hun på denne fine engelen! Og den er virkelig koselig!

  SvarSlett
 5. dette var virkelig en søt kalender! ..o så fint du har pakket inn gavene :)
  gleder meg til å besøke butikken din! den ser såå lekker ut!
  gunnhild

  SvarSlett