fredag 16. mars 2012

titt titt.......

Her er jeg igjen.....
Det var denne "dørstokkmila", da. Bloggen har ligget her brakk siden jul og jeg har igrunnnen ikke hatt den i tankene heller. Kanskje like greit og gi seg her har jeg tenkt,....men så vil jeg ikke det heller.....Jeg får blogge for min egen del ,når jeg får lyst og har tid og ikke tenke på at den skulle vert oppdatert til stadighet. Det er resepten min akkurat nå. Våren er i annmars,dagene blir lengre og lysere og "pågangsmotet" kommer vel sigenede også vil jeg tro.
jeg har tusen ting som sirkler oppe i hodet,tusen ting jeg skulle ha gjort og tusen ting jeg helt sikker får gjort også,...bare denne våren vil komme for fullt. Og det gjør den,....her er allerede plenen bar( i fjor hakket jeg vekk siste rest 19 mai),brostenene spylt og hadde de derre damene fra værmeldingen meldt fint(les.oppholdsvær) hadde jeg tatt ut noen hage møbler. men det har de desverre ikke ,..så får vi bare vente med det.
vel...,da var jeg iallefall litt igang igjen. Jeg gleder meg til å se innom alle der igjen,også.
Ønsker alle en riktig fin fredag og helg:)

6 kommentarer:

 1. Hei du - fint å se deg på igjen:) Tenkte på deg da jeg var i Halsa for noen dager siden..... Hadde butikken din vært der da så hadde du nok fått besøk:))) Men; historie er historie - du får nyte våren og sortere i alle prosjekta oppe i hodet, så skjer det vel noe nytt før eller siden vil jeg tro...:) Klem:)

  SvarSlett
 2. Endelig... :-)
  Blogg når du har lyst du, og kanskje blir det mer å blogge om utover våren!! Jeg tror i allefall at du inspirerer andre med din stil, meg inkludert!
  Snakkes

  SvarSlett
 3. Härliga bilder!!
  Så mycket vackert!

  ha en mysig helg
  Kram Tina

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake!:) Du har en blogg og innlegg som er verdt å vente på uansett hvor lang en pause!:))

  Klem Marit

  SvarSlett
 5. Nydelig blogg
  god dag til deg

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett