fredag 30. desember 2011

KAVALKADE 2011

Snart skriver vi 2012. Ett år har vi lagt bak oss og ett nytt og spennende ligger åpent og venter på å bli fyllt. Har laget en billed kavalkade,mest for meg selv,...men du er hjertelig velkommen til å bli med om du vil. Januar var kald og stabil fin. Mange fine ski og fotturer i naturen rundt oss. Ett siste bilde av "gammel"kjøkkenet før oppgradering.Februar pusset jeg opp gjesterommet. Malte tak og vegger i samme farge og satt inn "ny" seng fra talgø,som jeg fikk av noen kjente.

Mars. Kjøkkenet har fått sitt løft og jeg kan si meg godt fornøyd med å vere ferdig på fire dager,mens mannen i huset svettet seg gjennom birken.

Mai,...og snøen har såvidt forsvunnet. Vi går løs på uteområdet. anlegger stier og snekkrer rosebue.....lillesøs hjalp til med vinkelsliperen,..den er jeg livredd!

Juni,...og begynnelsen av den gir oss de fineste dagene i hele sommer. Årets første bad,...for enkelte og årets første måltid ute nede ved sjøen.


Fortsatt juni og stua ser for øyeblikket slik ut....

Juli,...og jeg får en hel del gamle møbler som pusses opp og inntar heimen:))

August,...sommeren er på hell og vi har levd over ,men sommeren har vert elendig.Vi ordner i huset til journalister kommer på besøk.(resultatet kommer til våren ,kommer tilbake til hvilket blad det kommer i )
September,...den fineste måneden. Blomstrene løfter hodet mot høst solen og er på sitt vakreste nå. Stakkit er malt,rosebue ferdig og nyanlagt plen gror. Gøy!!!

Oktober,...og vi rømmer landet og drar til Kypros. slikker sol og later oss.

November ,...ute er det dager som er knall. vi griller og nyter varm drikke ute for siste gang dette året. Ny ovnen er på plass og vi nyyyyter varm stue.


Desember,travligeste månden i året,med mange gjøremål. Prinsessa avslutter sin dansekarriere med nøtteknekkeren, vi nisser på juleverksted og juleavsluttninger,..
Samtidelig avvikler jeg "an angel by my side",..min drøm jeg er glad og stolt over at jeg realiserte og gjennomførte,.... Nå drømmer jeg bare videre.........inn i julen og tar dagene med knusende ro.


Med disse bildene ønsker jeg dere alle ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR!!!!!


Klem fra Wenche:))4 kommentarer:

 1. Fin kavalkade!!
  Jeg synes tapeten ser tøff ut, men liiitt skeptisk... vi får se:-)en vegg tror jeg er ok!
  God helg!
  K

  SvarSlett
 2. otroligt fina bilder...vinter mys....kram från ett vitt men soligt sverige.

  SvarSlett
 3. Vad fin blogg du har, kul att hitta hit...

  Linda

  SvarSlett
 4. Veldig fint år ser det ut som :)
  Ønsker deg en herlig søndag ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett