torsdag 27. oktober 2011

.....frem og tilbake.......

Nå har jeg tatt den endelige besluttningen,....endelig. Har vert lenge nok inne i denne såkalte tenkeboksen nå,....frem og tilbake er og blir like langt,så hvorfor bruke tid på og tenke frem og tilbake når en egentlig vet hvor det alikevell ender.

An Angel by my side avvikkles på nyåret. Jeg har kost meg gløgg ihjel i 2 og 1/2 år og angrer ikke på en ting.... Og det er virkelig godt å kjenne på. Hadde jeg ikke den gangen tatt det steget og realisert min drøm,...hadde jeg ikke sovet godt en eneste natt. Men det gjør jeg nå,velvitende at jeg gjorde det rette.

....men jeg har enno mange drømmer,så hvem vet hvor egentlig dette ender..??

Jeg holder åpent som vanlig(Vel,...det kræsjer litt innimellom,men jeg skal prøve og informere gjennom bloggen)frem til jul.

Som en takk til mine trofaste kunder vil jeg gi noe tilbake og selger derfor ALLE varer til 50% i november og desember.

Så her blir det mulighet til å kjøpe fine,..billige julegaver, og noe fint til seg selv:)).

Ha en fin fin torsdag videre.

3 kommentarer:

 1. Huff så trist - skulle ønske det gikk an at slike små fine "perler" som butikken din kunne få ligge og skinne utover i bygdene..... men vet litt om hvor tungrodd det kan være! Håper du får en god avslutning - og alle gode ønsker for nye kreative prosjekt:) Klem

  SvarSlett
 2. Leit!!! Men som du sier, man må følge drømmene sine:) Du har gjort det før og kommer til å gjøre det igjen:) Misunner deg veldig der..føler jeg har grodd fast på betongulvet på jobb, mens hodet er mange drømmer foran..Hadde det ikke vært for den hersens, avhengige inntekten..:)

  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Noen legger ned, og andre starter opp,- drømmene er rare...
  Alle englefrelste er velkommen innom englegalleriet.no i Rissa. Bygdedyret trosses lenger nord. Sjekk hjemmesiden englegalleriet.no for mere info. Velkommen.

  SvarSlett