torsdag 15. september 2011

Høstens goder.............

Heisann på dere.
Høsten er virkelig til stede ,... og her har vi brukt de fine høst dagene ute og tatt for oss av det naturen byr på. Den kjekkeste "sysselen " om høsten for meg er soppsanking. Lukten av fuktig,grønn mose og gule tepper som en overraskelse bak neste tue. LYKKE!! .....en tur på tyttebær skogen,innplukking av plommer og epleslang hos nabo`n har det også blitt. Og det er noe eget med det å sylte på eget kjøkken isteden for å kjøpe fra Nora`s. Når sylteglassene står klar til frysing på kjøkkenbenken blir jeg liksom ikke mett av synet,....og har igrunnen ikke lyst å fryse det ned i det hele tatt(...men kjøkkenbenken ville nok blitt overfyllt etter hvert,...for jeg har det likedan med julebaksten . Skulle tatt seg fint ut med kakemenn og eplemost i ett virrvarr på benken jo nærmere julen en hadde kommet. Thihi)

Har også fått ryddet opp ute. Måtte knipse noen bilder sånn helt på tampen av sesongen. Har plantet flere rosentrær og nye stauder er kommet i jorden. Håper bare rådyrene holder seg unna!


Eller fyrer vi i ovnen og tenner lys ,...og akkurat nå gleder jeg meg over at det øser ned ute,...så kan jeg flate ut på sofaen uten alt for dårlig samvittighet.


Nye varer fra Bloomingville er ankommet butikken,...som forøvrig er åpen i morgen 11.00-17.00.


5 kommentarer:

 1. Vakre bilder, de er virkelig høst! ♥

  SvarSlett
 2. Koselige bilder!
  Ønsker deg en fin kveld
  Goe klem!

  SvarSlett
 3. ulle ønske jeg hadde en nabo med uplukket epletre ;)
  Da hadde det blitt superslang og epler i øst og vest...
  Nam.
  Ha en deilig kveld.
  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Herleg med heimelaga sylte! Veit kva du meiner med å ha det på benken! Har tenkt det same sjølv! Såg så fint ut utanfor huset ditt! Her har det regna veldig heile veka. Gleder oss viss sola kjem i morgen?

  Ha ein fin fredag,
  og god helg!

  Klem,
  e :)

  SvarSlett
 5. A great talent you have to take nature photographs. It is so beautiful and elegant also. I am also doing same thing in summer and winter sessions only.
  safety shower eye wash

  SvarSlett