torsdag 7. januar 2010

En liten smakebit........

Dere husker kanskje at jeg før jul ett lite oppussingsprosjekt på kjøkkenet. noen små lister mangler fortsatt,...men de venter jeg ikke på lenger. De får komme når de kommer!
Veggene ble malt med murpuss og deretter overmalt med fargen 05-02Y. Med tapetlim limte jeg opp dokumentet før jeg malte med murpuss.To deler av en elektrisklampe av messing ble malt i samme farge,...og med levende lys i gir de ett fint skinn på hver sin side av dokumentet.
Disse to bildene er tatt på kveldstid og er derfor litt"gule". Men jeg synst igrunnen det viser godt det fine skinnet fra stearinlysene.Her er spise kroken vår. Bordet er laget av en gammel onkel. Han døde før jeg ble født.Men han laget mange fine hverdagsmøbler som er i familien.Derfor er jeg glad jeg har dette bordet og har ikke hjerte til å male føttene. Bordplata måtte skiftes,...og den har blitt hvit.


Før hadde jeg en lysekrone,min første, over bordet. Synst den ble for fisefin her inn nå og skiftet den ut med to lamper i fra JDL. De ga ett røffer inntrykk.Bærebjelken i taket er full hengt av fil de fer kurver. Nye og brukte.Her en knagg og visper som er "årntli`" fantearbeid. Kjøpt hist og her.

Ved siden av tallerkenhylla henger denne lysestaken,..kjøpte den i Sverige i sommer i en aldeles super duper butikk jeg ikke kommer på hva heter,...men som jeg aldri glemmer:)

Denne tallerkenhylla har mannen i huset laget til meg. Litt stor og dominerende er den,...men det var slik jeg skulle ha den da.


Morgen lyset skinner gjennom ruta og legger ett fint lys over porselenet.


Ett gammelt speil stå også plassert i tallerkenhylla.

Liten ,slitt lysestake som ble med hjem fra København. Rart med sånne ting som du bare trenger se på,..og så kjenner du lukta og husker personlighetene hvor de ble kjøpt.


Ha en fortatt fin kveld:))


4 kommentarer:

 1. For eit fantastisk inspirerande innlegg! Så vakkert! Du er veldig flink til å skape stemning! Der slit eg... Har mange gode idèar, men det tek sånn tid å få satt dei ut i livet... Før gjorde eg alt eg hadde i hovudet på eitt døgn. Men etter a eg vart sjuk, og så frisk att, har eg liksom mista piffen... Men; det går mot vår og lysare tider, og blogginga er så givande! Det skjer kanskje eit interiørunder om nokre månedar? Takk for at du tek oss med inn!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Så koselig du har det på kjøkkenet ditt! :D
  Jeg var så heldig å få en madonna til julegave fra svigermor, den tror jeg nok må være kjøpt hos deg! :)

  SvarSlett
 3. Åååå... de e så fiiint!!
  Kristin :-)

  SvarSlett