fredag 11. desember 2009

HELG.

I kveld skal vi ha julebord for samdriftsvenner. Bordet er allerede pyntet,..det gjorde jeg unna i går kveld,så slipper jeg når jeg nå kommer fra jobb. Tok også frem noen kasser med julepynt.(...og jeg kan ikke skjønne hvem som pakket ned etter jul i fjor,..for der var ett eneste kaos..hmm).
Fikk pyntet litt i gangen og noen diskre stilleben litt rundt om kring. Synest egentlig det er for tidlig å virkelig pynte til jul enno. Men nå er jeg jo kommet godt igang,så til uken kommer nok mere frem:)) Det er jo godt gjort at det skjer hver eneste jul!!Sviblene ,som er innkjøpt for en stund siden,.(..og ja,..jeg har hatt de stående både kaldt og mørkt,)kommer ut og vokser seg over alle breddegrader lenge før jula ringes inn. Men de jo fine mens de blomstrer. Her ett eksemplar ute i gangen.Kledd med bibelark.
Enkel julepynt. Små juletrekuler under en liten og nett osteklokke:)

Nytt julepyntet speil i gangen fra jdl. Konglene fra samme leverandør(...fås kjøpt i butikken).


Trappe oppgangen har fått girlander av gran( fake,ja..). Synest det mørkegrønne mot hvitt er så rent og innbydende......pyntet med kremmerhus og kuler blir det riktig julestemning for gjestene som kommer i kveld.
så vil jeg bare ønske dere alle en riktig fin fredagskveld :))
1 kommentar:

  1. NYDELEG!!! Så god stemning du formidlar! Tusen takk for at eg fekk kome inn og sjå!

    Ha ein flott kveld!

    Klem Elin :)

    SvarSlett