tirsdag 24. november 2009

Fisefine

Disse stolene har jeg lenge tenkt på å trekke om igjen. De er liksom litt for FISEFINE her inne på stua hos oss. Har trålt stoffbutikker for å finne det rette stoffet,..har det vert enfarget i rette farge,ja da kan du b....på at det har vert ett eller annet mønster på. Rette farge og heeeelt feil stoff. Sånn kunne jeg da holdt på. I allefall,...valget ble til slutt ,enkelt og greit, strie. For at ikke det skulle bli for kjedelig og for å røffe de til litt gikk jeg løs med tekstiltursj.
Nå har jeg bare tatt 2 stoler,lurer på om det blir litt overkill med 4 stk likedann. Hva tror dere?


Ble litt strie til overs så jeg "kledde på" oliventreene mine,....skulle ikke mere til for å få ett litt annet inntrykk i sofakroken.

Fortiden hopper jeg fra det ene prosjektet til det andre ute å blunke. Kjøkkenet ble ett langdrygt prosjekt,..men nå er det ikke så mye igjen der. I går kveld røsket jeg alt ut fra gjestetoalettet. Kommer jeg meg opp av sofaen nå(....men det er så godt å sitte her ,nyte stillheten og slappe av med litt blogging. Prinsessa og pappa`n drog akkurat på kino og jeg er alene hjemme)kunne det jo også bli ferdig i kveld....hm.
Den som lever får se!!
Ha en superduper tirsdagskveld( Grey`s ....jippi).
5 kommentarer:

 1. Åh! Sukk! Lekkert!!! Skal ringe den pensjonerte postdama vår i kveld, og høyre om ho har, eller kan skaffe gamle sekkar. Men desse var no berre kjempefine! Har du kjøpt dei? Takkar veldig for evt. info.!

  Klem frå ein av følgjarane dine! :)

  SvarSlett
 2. Ops! Leste litt bedre, og ser at du har laga til striper og tall sjølv! Du er kjempeflink!!!

  SvarSlett
 3. Veldig fint - gamle sekker er ofte vanskelige å få tak i - og de lukter som regel ikke godt heller.... Dette var virkelig stilig - en riktig god ide.

  SvarSlett
 4. Ah, jeg elsker de nye trekkene! Herlig ide! :D

  SvarSlett