søndag 22. november 2009

EN SØNDAG,..SLIK PÅ SPARKET....

Sen frokost,en dag uten forpliktelser og planer. En prinsesse som venter og venter på vinteren og aktivitetene som følger med den.
Skøytene ble funnet frem og pakket inn i bilen på leten etter skøyteis.......Skøytebanen i Kr-sund ble dagens mål.
En time etterpå står vi der,......STENGT!!!! skikkelig nedtur for oss alle!! Men er det ikke åpent,så er det ikke åpent. Der er bare å godta,selv om skuffelsen hos prinsessa selvfølgelig var stor.
Så ble det sightsing i byen i stedet.
Varden(bildet over) en utkikspost fra tidlig på 40 tallet var første stopp. Fine turstier og flott utsikt. En liten tur rundt Varden før vi gikk ned til Vanndammen, hvor ender og svaner ventet på en brødbit.
Siden vi først var igang oppsøkte vi Kvalvik fort. Ett spennende sted full av krigshistorie. Spennede med kanoner og torpedoer,...både for liten og stor.Etter timer med nye inntrykk begynnte magen og rope etter mat og det smakte himmelsk med pasta på en ala "napoli" resturant i nærheten.
Gode , mette og fornøyd etter dagen stakk vi innom tante på Frei for en kaffe kopp,... som naturligvis ble dagens koseligste "innsalg".

Så ,...mens vi venter på isen og snøen og vinteren. Kan vi jo ta litt av naturen med inn. Som her hvor jeg har pyntet enklet og greit med lerkekongler.
Ha en fin fin søngagskveld:)))

2 kommentarer:

  1. Herlig dag! Av og til blir ikkje ting som planlagt; men kjekt likevel! :)
    Har plukka inn nye lerkegreiner; fekk rista av siste nålene :)

    Ha ei flott veke!

    Klem frå Elin! :)

    SvarSlett