lørdag 10. oktober 2009

Er det muuuuuuuulig...??

Jeg er helt slått ut!!! Da jeg kom hjem fra butikken nå nylig og parkert bilen utenfor,registrerte jeg forandringer på inngangspartiet. Jeg har nå mast om disse vinduene som jeg gjerne skulle hatt på trappa(....begrunnelsen var at det ryker og fyker inn med snø der om vinteren) lenge,..og trodde aldri det skulle bli før vinteren satte inn.
Men i dag har altså mannen i huset begynnt,...helt av seg selv!!! Dette tror jeg blir riktig så fint når vi får malt og ordnet opp skikkelig irundt. Måtte jo bare ta noen bilder nå med samme. For dette var så UVENTET og GLEDELIG!!
I dag tidlig var det minus grader og frost på plena. Rosene som står igjen hadde rim på,..og i skinnet fra morgensola var de ett vakkert skue.

Ønsker med dette alle en GOD HELG,...
Klem:)


5 kommentarer:

 1. Super overraskelse! God helg!

  SvarSlett
 2. Sjekk denne du: http://shabbychicpapirskatter.blogspot.com/ Her finner du mye lekkert! Mye fint på butikken din - takk for en koselig handel!

  Helgahilsen fra hytteeier i Fjærvika.

  SvarSlett
 3. Hei

  Nydelig stemning over de rosene.. Flink til å tå bilde, er du:-)
  Inngangspartiet ditt kommer til å bli kjempefint...

  Ha en fin søndag
  Kristin

  SvarSlett
 4. Ja, det ble kjempe fint!! Så koselig og overraskende!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 5. Det er jo spesielt hyggelig når noen overrasker en også da. Kan godt tenke meg at trappa blir lettere å holde fri for snø nå. Ikke minst blir det veldig fint.

  SvarSlett