torsdag 10. september 2009

LUNSJ HOS MAMMA

Kan en vere noe heldigere enn å bli innvitert hjem til sin mamma på varm kantarellsuppe,en regntung høstdag.
Ved inngangen står en litt sliten lavendel og ønsker velkommen inn!! ..så til suppa. Hjemmelagd kantarellsuppe med rundstykker til.mmmmm,den smakte helt himmelsk.Sammen med mamma,Anne og lillesøster koste vi oss med hyggelig prat og super lunsj. Etterfulgt av kaffe og is. Tusen takk mams,for nyyyydelig suppe og hyggelig prat!

Når jeg først hadde med fotoapparatet tok jeg en runde rundt i huset. Mamma kan det med å få det koselig irundt seg,..og vi deler innteressen ved det å ta vare på gamle ting og sette de sammen med nye(...for er det noe annet vi har til felles er det gleden ved å kjøpe oss noe fint å ha med hjem...hehe).
Her er ett stettefat mamma har lagd selv. Gamle penner og stempel tar seg godt ut der de ligger.

Gammel ramme og rekonstruert bilde.Opprinnelig ett gammelt postkort.


På gjesterommet henger denne fine lille "lysekrona". Småblomstrede gardiner fra Jeanne dàrc gjør dette rommet til ett gjennomført koselig rom. (P.S. både lampa og gardinene er kjøpt i butikke min. hehe)


Nok ett lite blikkfang. Masse fine tinger samlet og passer supert sammen.Madonnaen som har stått ute hele sommeren har fått komme inn. Nå står den i gangen og ønsker velkommen.I gangen står også dette lille bordet,pyntet med innplukkede lysrosa roser .


Det var noen bilder fra mammas "verden". Det er alltids noe nytt,noe flyttet på,noe malt,noe spennenede når en kommer hjem,så jeg må alltid ta en runde rundt om kring for å se hva som er skjedd siden sist. Og det er gøy!!
Ha en fin kveld videre:))2 kommentarer:

 1. Hadde mistanke om at hun hadde det "i seg" hun, også ja:-)Lett å se hvor du har det fra, NYDELIG!!
  Vi drar til Tr.heim no. S.huset først og avslappende hotellhelg sammen med venner etterpå :-)
  God helg
  Kristin

  SvarSlett
 2. Da vet du hvor du har det fra! Virker som dere har samme smak!

  SvarSlett