fredag 8. april 2011

Hei på dere. Ikke akkurat hverdagskost med ett innlegg fra meg om dagen,...i kveld er jeg hjemme mutters alene( kjekkasen min og prinsessa er ute for å kjøpe nye sykkler,....så undertegnede skal ha muligheten til å bli litt sprekere om lysten på en sykkeltur skal melde seg;)). Så nå skal jeg kose meg her inne hos dere og "oppdatere" meg .
Her i huset er det smått med prosjekter om dagen,...så nå er det nabo`n som får gjennomgå. Han pusser opp ett soverom,..og jeg klarer ikke holde meg unna. Bilder når rommet er ferdig malt og dandert kommer.
Så var det denne våren,da. Jeg har igrunnen etterlyst den i lengre tid nå. Men med hagl og sludd og en meter med snø på plena begynner jeg så smått og gi litt opp,jeg. Det hjelper lissom ikke at jeg bruker minst en time om dagen på å snu om på snøen og hakke is. Noen som trenger ett lastebillass meg snø til påske????
Det er så lenge siden sommeren og bruken av alle småvasene at de aller fleste har gått i protest og søkt dekning(....men hvor???). Men de lurer ikke meg,...en glasskuppel fra en gammel lampe funker bra nok for meg........
Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden her i sofa kroken. En skål fyllt med favoritten cheese dodles (..det er jo tross alt fredagskveld,damer).....Mmmm Fra kjøkkenet og inn på stua..............

Bak døra.................
Nei,disse blomstene er ikke gravd frem fra under snøen. Flaskene fra JDL kan jeg grave frem i butikken om du stikker innom.

Ha en superduper helg!!!

Klemmer Wenche:)

6 kommentarer:

 1. For noen flitte bilder! Du har bare et utrolig lekkert hjem!! Ja her har det haglet,regnet og slatret om hverandre! Men en meter snø på plena?? I Luftlinje er vi jo nesten naboer i landsbygdas målestokk, og her er det ikke snø... Tusen takk for fine kommentarer på bloggen min, og ja, jeg stikker plutselig innom;)
  Ha en fin kveld med "godte-skålen" din!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Åhhh, så skjønne bilder. Du har det bare såååå fint! Liker, liker, liker!

  Kos deg masse i helgen!

  SvarSlett
 3. *Sukk* Jeg simpelthen elsker stilen din...!!! ♥

  Nydelige bilder med masse herlig inspirasjon... :)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klemmer fra Malin Virginia

  SvarSlett
 4. Så koselig å se innlegg, fra deg igjen.
  Håper jeg får tatt en tur innom butikken din en dag.
  Det har jo kommet så mye fint.
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder fra ett utrolig lekkert hjem:)

  Huff, så kjedelig at du fortsatt har så mye snø. Nå er vi endelig kvitt alt, her sør på. Så idag har jeg hatt årets første hagedag.

  Håper våren kommer til deg også snart!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 6. Så koselig blogg du har, og så mange utrolig fine bilder :)
  Måtte legge meg til som følger jeg :)

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Klem fra Stine

  SvarSlett