tirsdag 18. januar 2011

Snekker Jacob`s "hjemmekontor"

Dette "hjemmekontoret" har vi fått etter min manns gammelonkel .Jacob vokste opp på en idyllisk plass nær sjøen,...uten veiforbindelse. På så mange steder den tiden var det forholdsvis trange kår, som ung utvandret derfor Jacob til Philalelphia. Der livnærte han seg som snekker og sendte penger,som kom godt med,hjem.
Da han vendt hjem ble snekker også hans virke her i moderlandet.
Først,så sent som i 1974,fikk de veg frem til gården.
Sparsommelig og nevenyttig,som jeg har blitt fortalt,han var, dukket en ide`opp. Hans eget lille hjemmekontor. Sprengkassene fra vegarbeidet skulle holde orden på papirene!!! Så han samlet kasser under byggingen av veg frem til hans hjem,...og snekkret sammen sitt første,ordentlige "hjemmekontor".

Nå har prinsessa fått det på sitt rom,...en plass der hun også kan holde orden på sakene sine(....vel,så lenge det varer* smiler*).
Ds spill,wii spill,dagbøker og hemmeligheter ligger nå oppbevart i samme skuff som blekk og skråtobakk gjorde før.


En samling av prinsessas eldre "knuseting" . (Når jeg skal på en eller annen messe eller bruktbutikk,...så ønsker hun seg en "dyreknuseting" ,..så slik er det:))
Ha en fin fin uke videre.3 kommentarer:

 1. du dein va knaillfin!!! snekker wenche fikser det meste ;) ha en kreativ uke :)

  SvarSlett
 2. hei hei!

  nei ikke solgt s`en! interessert?
  den er super fin!

  mvh jeanette

  SvarSlett
 3. Hei på du! Så herleg heimekontor! herleg at printen på kassene viser enno! :) Har nok ikkje fått meg murvegg nei. Det er slike plater som vi har bygd opp rundt den nye peisinnsatsen. Driv og overtaler mannen til å ha dei rustikke, slik som dei er no, men han er ikkje så gira på det... Får ta helga til hjelp ;) Du forresten; eg kom plutseleg på noko her ein dag. Har eg sagt at eg ikkje fann noko navn på den plakaten du spurde om?

  Nyt helga med dine!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett