onsdag 5. januar 2011

Det nye året er godt igang,...og jula er definitivt over her i huset. Ute er det vinterstemmning så det holder og hverdagen har igjen innhentet oss. I dag er første dag i butikken etter ferien,....og jeg gleder meg til å skravle sammen med engelen:) Før jul kjøpte vi oss ny sofa. Nå fikk vi flere sitteplasser,..og bonusen ble "større" stue. Snakk om ,for en gangs skyld,bra avgjørelse.
Ektorpen vi hadde fra før flyttet på seg nok en gang og så bars det ned på låven for å hente opp Jackobs amerika koffert. 4 hjul på en plate og vipst.

I år har jeg ikke en "nyttårløfteliste" lenger enn lang,..de holder jo ikke veldig lenge alikevell.MEN en ting må jeg vel klare......tanken er å organisere rotet i hjemmet!!! Så da må man ha øyne åpne for å finne fine praktiske ting å sortere i;)
Ha en fin fin onsdag dere:)))


4 kommentarer:

 1. Lekkert! Så flott bord! Her råder kaos i heimen, ommøblering og tusen prosjekt som eg ikkje har nakke til å gjennomføre. Far i huset skal trå til, men det tek tid... ;)

  God klem til deg!
  Elin

  SvarSlett
 2. for ett nydelig hjem du har! vakkert!

  Velkommen til meg og min side også!

  klem klem

  SvarSlett
 3. Kjempe lekkert, Wenchemor :)
  Du er en mester på dette du :)
  LIKER alt jeg ser :)

  Stor Fredagsklem til deg!

  SvarSlett
 4. Heisann kjære Wenche!
  Å godt Nytt år til deg!!
  Ja.Ja....atter ein gang,WOW WOW for nokre fine bilder du viser fra din SUPER DUPER fine heim!!! Å ikkje minst,du er no så oppfinnsom du ang.den tøffe kofferten,knall tøfft!!!
  Det er ei stor glerde kvar gang du legger ut nye innlegg Wenche!!
  Eg håper du har hatt ein god start på det nye året,og at det fortsetter!!Måtte det gå super godt i butikken din!!Lykke til!!
  Ha ein fin kveld!Klem
  -Randi-

  SvarSlett