onsdag 17. november 2010

Bli lys.......

Bli lys,.....og det ser det ikke til at det bli med det første!! Enten er ledningen for kort og jeg glemmer kjøpe lengre,..så når jeg endelig har gjort det og "eletrikeren" finner tid til å hjelpe meg,...ja da finner vi ikke stikkontakten som jeg trodde jeg hadde kontroll på. Hm!
Dette er imiddlertid den tredje lampa jeg har kjøpt,...og alle er tenkt til det samme lyspunkt;)
Vi får se hvilken jeg velger ,.....jeg må bare få ordnet med det som skal til for at det skal BLI LYS!!
Ha en fin fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Heia Wenche piå!
  Å tusen takk for din søte helsing!!Å takk for at du forsetter å blogge!!
  Håper det går bra med deg,men det er nok full fart på deg...Å du,ho prinsessa di på bilde her nede er berre så utruleg skjønn Wenche!! Ho ser ut som ein engel!!
  Men for ei søt lampe du har kjøpt deg da!! Skjønna ikkje kor du finn sånne lamper,heldige du:)
  Tja.....å den blir nok enda finare når den du finn rette ledninga,å det blir lys i den...hihi
  Men du fixer nok det og du!
  Så kan eg no berre fortelle at...Joda krykkene har eg kasta,MEN foten er så langt frå frisk!!:(( Så operasjonen er nok ikkje velukka nei:o)Eg skal på sjukehuset den 25 nov,da skal dei bestemme kva dei skal gjere! Eg fryktar ein operasjon...!!:(( Men noko MÅ dei gjere ivertfall!!
  Ja.Ja.....
  Håper oss sjåast Wenche!!Ha ein fin fin solskinsdag!
  Klem frå meg,Randi

  SvarSlett
 2. Hei.
  Ja , dette med gamle lamper som ikke funker , vet jeg også noe om.. kremt.. har tre fine, gamle lamper uten strøm.., de er hengt opp i taket da, det skaper en slags ilusjon der de henger - Vil jeg tro.
  En kjempe nydelig lampe , den blir det fint lys fra.
  Mvh; Mari

  SvarSlett
 3. Hei på you! :) Har bloggen din forsvunne frå bloggrollen min skal tru? Eg har jo ikkje fått med meg noko som helst her inne i det siste??? Må nesten sjekke etterpå, har opplevd at det skjer innimellom? I alle fall : herleg inspirasjon hos deg som alltid! Og så fekk eg heilt hjertebank av dei sinkkassene nokre innlegg lengre nede her, såg ut som om dei hadde netting i sidene? Merke? Pris? :)))

  Den julepynten eg hadde laga, ANER eg ikkje kvar eg har sett idèen til? Kanskje hos deg? Ikkje i noko blad i alle fall. Kanskje viser du din pynt ein annan gong? :) Av og til kan ein lure på om ein har kome på ting sjølv, eller om ein har sett det ein stad. Trur vi lagrar ein del i hjerna, som vi ikkje er heilt klar over?

  Håper dagane dine er gode, og at butikken er godt besøkt! Skulle GJERNE kome innom, men så var det alle fergene og mila mellom oss...

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett