torsdag 25. november 2010

Advents stjerna.......

Advent er like rundt hjørnet og i år har jeg ,til min fortvilelse,ikke "sett for meg" hvordan adventstaken min skal bli. Det bruker jeg igrunnen ha rimelig klart,...og jeg bruker ha flere i huset også. kanskje blir det i år en enklel variant?men det går bra det også:)
Kjøkkenskapene har fått en real make over i dag,.. at jeg ikke trenger kjøpe pasta og makaroni på laaaaaanger tider er i allefall sikkert. Rart hva som gjemmer seg bakerst i skapene og ikke roper"hallooooo" når jeg trenger det så mest. Nå har jeg iallefall en kort periode sånn nogen lunde kontroll iallefullefall. Syntes i grunnen jeg måtte gjøre noe som jeg finner litt mere artig enn å vaske skap(kanskje ikke så nyttig,da. Joa!!).
"Fiffet "opp en stjerne jeg hadde for noen år siden med litt strie og blingbling. Så nå henger den så fint og skinner ute på trappa.

I kveld skal kokkelhønene i butikken ha ett aldri så lite juleverksted. det blir vel knallerter kjenner jeg oss rett. Det har vi liksom fått taket på ,,.....synest vi selv da.


Ha en strålende dag!!!
5 kommentarer:

 1. Kjempefine knallerter:-)
  Og takk for sist!! Ble så utrolig glad for blomster og tilbakemeldinger fa dere!! Det var stort av dere :-)
  Hilsen en litt sliten butikkarbeider;-)

  SvarSlett
 2. Julestjernen var bare rålekker, og like flinke med knallertene. Dyktig...Ønsker deg en deilig advent:)

  SvarSlett
 3. Utrolig fin stjene!! Veldig vakker :)
  -guri-

  SvarSlett
 4. Kjempe fin stjerne! :)
  Sier som, Kristin.. takk for de fine blomstrene på åpningsdagen!

  Klem

  SvarSlett