torsdag 14. oktober 2010

Fint skal det være........

Dette sengetøyet fra JDL har jeg ønsket meg lenge. (Digger sofaputene i hør også,....så jeg har nok noen av de også:)). Så nå har jeg da brukt noen høvdinger på disse.....og gledet meg til å ha de på. .Ikke akkurat som silke mot huden,kan man si. Han på høyre siden av meg i senga har nok aldri klødd så mye en natt.Hihi;). Og prinsessa rukket på nesen og gikk for å hente sin egen myke dyne. ....Fint skal det være,... "en må lide for skjønnheten". Ærlig talt. Se på det som kroppspeeling da om ikke annet:))
Nei da,...det blir nok med denne ene gangen,så de høvdingene kunne jeg nok brukt på noe mye mere fornuftig(...men det hadde jeg ikke lyst til akkurat da..).
De kan helt sikkert brukes til masse fint,....bare en ikke skal ha det inntil huden:)


Ha en super kveld,...og en god natts søvn;)

13 kommentarer:

 1. Ååå herregud! (Unnskyld uttrykket) :o) SÅ FINT! Kostet nok noen kroner det ja.. men verdt det!!!

  Storesøster har en gardinlengde i samme (tror jeg), og den er skikkelig fin! Hun hadde ikke råd til flere.. haha Elsker den lin-fargen! Helt perfekt.

  SvarSlett
 2. he he! så rart de skulle være sånn da? uff ja fint skal det være!
  MEN det var jo kjempe fint da!

  håper du finner noe du ksn bruke de til da! noen fine puter og noen fine duker kanskje eller lage tøyposer til skittentøy,leker mm

  klem klem

  SvarSlett
 3. Ha-ha-ha-ha.... kanskje en må være mer som en høvding for å sove i dem også!!:-O
  Sov godt "høvdinger" !!
  K

  SvarSlett
 4. OIIII!! Kjedelig det da.. for NYDELIG det var de!! Heldige deg! Men så kreativ som du er så blir jo dette helt sikkert til noe annet lekkert ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. :) Lovely, men eg måtte le litt! Det er ikkje alt som er så praktisk her i verden! Desverre... Kunne GJERNE fått vore på senga mi! (men eg veit ein som hadde protestert!!!)

  Ha ein nydeleg kveld!
  Klem E :)

  SvarSlett
 6. Uff, da! Kjedelig at det klør, men det var utrolig fint. Såååå flott! Det kan jo hende det blir bedre etter at det er vasket noen ganger...? Man kan iallefall håpe ;-)

  SvarSlett
 7. Jeg har gardin i samme stoffet.....men at det fantes så lekkert sengesett til...Ja nå vet jeg hva som skal stå på ønskelisten her hjemme ihvertfall. Lekkert.
  Ha en fin helg!
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 8. Du får sy om til sengeteppe? :)

  SvarSlett
 9. Dere har en utrolig fin blogg.
  Håper dere har mulighet til å følge min!

  Hilsen Christin alias TIN

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Tenk at noko så fint skal vere trasig å bruke..

  God helg!

  SvarSlett
 12. Heisann !!
  hihihi.....dette var ei god,men akk så trasig historie;)))Synst eg ser/høyrer mannen..hihi Men skitt,dei tøffe sengklea da!!! Ja men da er det berre å ta med seg dyna og putene å bruke dei i sofan:))
  Lekkert var det ja!!
  Ha ein fin søndag!! Det blæs på mørekysten idag:o)
  Klemmer til deg!

  SvarSlett
 13. hohoho - unnskyld at jeg ler men syns jeg hører min mann om jeg skulle gjort noe slikt! hehe hadde vel fått skryt ja vil jeg tro! Men fiiiint var det i alle fall og det klør ikke på bilder! Du får bruke det som pynt og som pledd med tynn sommerdyne i! Fin uke til deg:)))

  SvarSlett