tirsdag 13. juli 2010

Ett lite stykke Norge..............

Ett hvitt grendahus,nesten helt til veis ende i Todalen i Aure. Svingete, smale veier ved sjøen skulle føre oss inn. Fantaskisk flott natur ,selv om skodda hand tung nedover fjellene.Herfra går det mange fine turløyper. Men det var slettes ikke til fjells vi skulle denne dagen..............
......vi lette etter dette skiltet. Og langt om lenge og lenger enn langt inn i dalen fannt vi det:)))


Nydelige nyperoser rundt det hvitmalte grendahuset....Og ut kom driveren selv for å ta oss imot,blidspent som jeg alltid har sett henne.
Synnøve Fjell driver altså denne bruktbutikken, Tingstuo, innerst inne i Todalen. Den er åpen dann og vann,som det står på visittkortet hennes. Men gjør dere som oss og ringer, kommer hun og tar imor dere med ett smil.
Kanskje får dere som oss en god kopp kaffe og en skål meg nyyyyydelig drops( ble det igjen noen i den skåla,tro??Butikken består av brukte tinger og tanger,...MEN det denne dama er rå på redesign. Spesielt puter av ett gammelt overkast eller en melsekk,eller det man måtte ha for hånden når kreativiteten kommer over en.
Fine puter i fin kvalitet til en bra pris.
Vi hadde en fin rund tur ett lite stykke hjemmefra bare. Koste oss hos Johan på Kyrksæterøra(han kan jeg skrive om senere), hos Synnøve i Todalen og til slutt Lurvika.
Bare ett lite stykke Norge.
Ha en fin dag:))

1 kommentar:

  1. Hei Wenche - tusen takk for trivelig besøk, og ikke minst for nydelig reklame for Tingstuo og Todalen!!! Så bra å få se sin hverdagsverden med andres øyne av og til - mitt lille stykke Norge ble vakkert sett med dine! Klem fra Synøve (med èn n....:)

    SvarSlett