mandag 15. mars 2010

Bli med hjem til Engelen.........

I dag har jeg vert hjemme hos Engelen.Dit er det alltid så koselig å komme,.... Når jeg tråkker over dørterskelen får jeg en umiddelbar følelse av å vere velkommen og å komme hjem til en kreativ dame hvor innredningen og interiøret gjenspeiler hennes personlighet,godttilpasset en hverdag for en familie på 5.
I kveld inviterer jeg dere inn i stua,...den har en størrelse som jeg,fra min lille fuglekasse,bare gisper av.Luft,luft,luft og enno mere luft mellom alle møblene,....og enno er det plass til å løpe 60 meter`n. Og selv og det kanskje"flyter"der også av og(...noe jeg forøvrig ikke tror det gjør.thih),...så ville det ikke synst.

Fine nye og gamle karaffler samlet på ett brett under ett nydelig bilde kjøpt i en brukthandel( den gangen var nok ikke jeg med,..for da hadde jeg snappet det fra henne. *ler*)


Kurv stol,også ett bruktkjøp. Puten har hun laget selv.Her fra spisestuen.Lys og innbydengde med en miks av nyere og gamle møbler.


Stilleben a la Randi. Madonnabildet kjøpt på Sinsen brukt og antikk sist vi var i Oslo. Hadde de hatt bankterminal der hadde nok kontoen blitt overtrukket på null time. I stedet måtte vi prute til oss 3 bilder ,....før toget gikk fra oss.


....i en krok.........


.................koseli`

Her fra arbeidsplassen i stua...............


..........og der er selvfølgelig ikke skriveredskapen overlatt til tilfeldigheten heller.
Dette var en titt inn i Engelens verden,.....håper dere også har kost dere inne hos henne. Vil dere se mere er det bare å følge med. I morgen kommer ett innlegg fra kjøkkenet.
Natta,....nå skal jeg male trappa før jeg legger meg(for når ellers skal en få gjort det ,lissom så "ovinle" på dagtid når den hele tiden er i bruk;)3 kommentarer:

 1. Herreguuuuud!!!!! Ka fint!!!!
  Fy flate, no e e så messunnele:-D Nei, vet du ka!!
  Dit vil e å bli enda mer inspirert.
  De e så flink, du og Randi altså!!
  Ha en fin dag
  Shubbi-du:-)

  SvarSlett
 2. Å herre min skapar!!!!!!!! Dein damå må da årn se me blogg... sååååå lækkert!!!!
  Bli litt kvalm å får litt ilt i magå ta ta :)
  hehe.. Surndalsk å her no ja :)

  Klem Solveig

  SvarSlett
 3. Å e slenje me på med dialekt...;) Kjøle gælle fint me na dama altså...:) Bli æn litinj smule messunnele ja...;)
  Gle me t mær bilde!!!

  Klem Elin...

  SvarSlett