lørdag 27. februar 2010

Tittei igjen,...

Jaggu var jeg her igjen.
Etter en spurt som var spennende nok for meg!!!!selv følte jeg jeg hadde taket på det,..men mistet litt pusten like før målstreken. Thihi.
I morgen er det siste morgen en kan ligge litt lenge. Mandag er det hverdag igjen. I og for seg helt greit. Morgen stund har GULL i munn sies det(selv om jeg de aller fleste morgenstunder synest det er TULL i grunn,... når vekker klokka kimer og jeg snubler over dørstokken inn til badet). I uka som kommer har jeg en hel del som jeg MÅ få gjort,ting som jeg egentlig kunne begynnt med for lenge siden,....men da hadde jeg så alt for god tid lissom. Skjønner?

Nå skal jeg finne senga,dra ut stikk kontakten til månen( gid det kunne gått an,du),håpe på strålene sol i morgen så en kan pakke kvikk lunsjen i sekken og legge ut på en Marit etappe( hun hadde vel droppet kvikk lunsjen,tenker jeg:))

Nattaklem
Wenche

3 kommentarer:

 1. Var ei spennande 3 mil, og no sit eg oppe og ser curling finalen ¤gjesp¤ ser ikkje ut som det vert gull til Norge nei.

  Håpar på sol og fint vær imåra eg og, turen går i skogen (so langt min gravide mage orkar å gå) for å grille pølser og kose oss.
  Nyt søndagen☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Skjønna at du ikke har mål i hodet ja. Ta det neste gang du er i butikken. Jeg kan prøve å huske å sende deg en emldig på onsdag ettermiddag, hvis du er der da. Som en påminnelse:-)
  God søndag!
  K

  SvarSlett
 3. Hei! Så mykje flott du har i butikken! Sukk... Er på utkikk etter to gardinkapper i lin med trykk på. Kanskje du kan ha noko? Har du noko med fransk tekst, som ikkje er typisk kjøkken?

  Takk for gode ord inne hos meg! Går rett til hjertet!:))) Nyyydelege roser og gåsungar!

  Ha ein fin kveld,
  og ei flott, ny veke! :)

  SvarSlett