fredag 12. februar 2010

Nytt tilbud....

Våren nærmer seg,....og det er på tide å begynne og tenke på uteområdet. Vi er så heldige å kunne tilby dere hagemøbler fra ett lite snekkerverksted på Sunmøre. Møbler som er kopi av gamle stoler og benker.
Dette er solide,ferdig monterte hagemøbler.
Disse møblene kan vi desverre ikke ha på lager,men snekkeren bringer de til Halsa.
Foreløpig har vi bare bilder ifra verkstedet.Flere bilder ,mål og pris får dere i butikken.Her er også en barne stol ifra samme snekker. Er i butikken nå.


Stol med skammel

Hammock

Hagebenk.
Det kommer kanskje noen småmøbler til også etterhvert.
4 kommentarer:

 1. Hei Wenche! Takk for rask forsending! Men det var ikkje den plakaten eg meinte! Eg har sikkert skrevet feil rom til deg i forklaringa! Den er full av tekst, og er over eit bord med to mørke lampar i industr.stil? Så då spørs det? Hadde eg vore litt rikare, skulle eg kjøpt den du sende til veslejenta sitt rom. Har pakka han inn att, og sender han i retur i morgen? Uff... For eit styr eg lagar!
  Beklager!


  Elin :)

  SvarSlett
 2. :( Nei så trist... Stod her før i dag og studerte kvar eg skulle henge han... Anar du om det er råd å skaffe? Og huskar du om han var dyr? Når eg får noko på hjerna, så blir det der! Har allereie pakka inn att den du sende. Men har gløymt å putte inni den lekre medaljongen! Men eg LOVAR at eg skal kjøpe noko anna med deg! Eg skal på veninnetur til Aukra i løpet av våren, og ho eg skal besøkje sa at ho visste godt kven du var! Så då kjem eg! :) Butikken din ser så flott ut! Likte så godt Adirondack-kopiane du viser. Er dei dyre? Har sett på til hagen fleire gongar.

  Det vart mange spørsmål ein fredagskveld! ;)
  Ynskjer deg ei flott helg!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Nå vart eg nyfiken! kven kan den vera frå Aukra som veit kven eg er??Thihi
  Plakaten kosta 600,-/700,- om eg hugsa riktig,...skal sjekke litt ut om den plakaten.Prisane på dei stolane er ikkje heilt klar enno,men eg skal gje deg beskjed når dei,eg.:))

  SvarSlett
 4. :) Greit å svare dobbelt opp! Veninna mi heiter Marit, og er køyrelærar. Kanskje det er nok info. til at du koblar?

  Takk for svar!
  Klem!

  SvarSlett