lørdag 9. januar 2010

Planer.........??....

Januar er tiden for å legge planer. Se litt frem i tid og kanskje planlegge noen utenlandsturer.Planer som senere blir virkelighet og fremkaller gode minner. Som denne kaffekoppen i Riga. Cafe`n var så langt ifra den aller best,(....se på duken så skjønner dere resten.thihi),men smaken av nytraktet kaffe etter timevis gatevandring i kald aprilvind.Mmmmm.Uforglemmelig:))
.......Lysekroner,KJEMPElysekroner. Så mange att en sluttet å telle.Saler ,KJEMPEsaler på rekke og rad,så langt øye kunne se. Ett gedigent "slott" i Praha. Imponert og med stiv nakke(....etter å ha sett på alle lysekronene)forlot vi salene med masse av inntrykk og minner.
Vi trenger slike "innputt" i hverdagen.Gleden ved å bestemme seg for reisemål,bestille reisen for så å planlegge alt en skal få med seg når en ankommer reisemålet. Noe av den gleden har jeg startet på i ettermiddag,.....og kanskje blir Amstedam neste reisemål? Vi får se.........................
Ha en super duper lørdagskveld der ute.

2 kommentarer:

  1. En liten reise i ny og ne er topp. Jeg sitter akkurat naa i Warsawa Har vaert paa to fantastiske teaterforestillinger og nytt det i fulle drag selv om vaeret er pyton!

    SvarSlett
  2. Å, for en herlig lysekrone!!
    Jeg vil også reise mer....
    ;)

    SvarSlett