tirsdag 26. januar 2010

I denne ligger mine.....

Nok en utfordring fra malivas. Nå er ikke jeg den som eier så mange smykker,...av den enkle grunn ar jeg ikke bruker de så ofte. Men noen har jeg da. De oppbevares i denne " sølvdingselingsen",..lett tilgjengelig på badet. Sånn "just in case" at jeg føler for å ta de på.

....se her ja,...fotografen har jaggu lurt seg med. Velvel,..når det gjelder fotografering har jeg mye å lære. Og jeg har startet i kveld. Har akkurat kommet hjem fra fotokurs. Og aha....fotografering kan bli mye morsomere om en slår av AUTO og begynner stille litt selv. Ikke for at jeg trengte kurs for å forstå det.DET ER BARE DET Å GJØRE DET!!!!


Ps! Jeg er så glad for håndball VM( for det er VM?),..for da rekker jeg GREY`s i kveld.


Kos dere videre jenter:))

4 kommentarer:

 1. Ekje da EM då?? :)
  Kjempefint smykkeskrin :)
  Eit fotokurs skulle eg og hatt meg, sia eg ha no eit nytt speilrefleks kamera :)

  Klem M ♥

  SvarSlett
 2. Så morsomt det må være å gå på et fotokurs. Det hadde jeg kunnet trenge også. Jeg har bare et billig kamera, du trenger vel egentlig et godt speilrefleks kamera for å få max ut av det? Du har jo fått til flotte bilder da!

  SvarSlett
 3. Skal dit også på fredag, men det er mulig jeg stikker innom på søndag også, om jeg ikke blir ferdig. Skal visst være temmelig kjåkfult på fredagen....
  Sitter og tenker på messebudskjett nå, men blir ikke helt klok. Alt kommer sikkert samtidlig lell! ;)
  Første gang på messe, vettu!

  SvarSlett
 4. Sa vel at kaill'n skulle komme og kjøpe blad i dag, men han passerer deg nå, og da får bladet bare vente til det blir en hyttetur...... Ja, ja, den som venter på noe godt osv......

  SvarSlett