lørdag 7. november 2009

Hjerter

De siste dagen her jeg "produsert" julepynt. Hjerter og lenker av bibelark. Enkelt,men veldig dekorativt. Ideen stjal jeg fra den inspirerende boka Ljust & lantlig av Anna Ørnberg.
Når mørket senker seg bobler det av ideer,...som jeg snarest mulig egentig skulle satt ut i live. (skjønner,ja...?..?). Så tiden fremover håper jeg at jeg får tid lage masser av juleting. I kveld skal vi i 30 års dag,...så nå skal jeg hoppe i dursjen og komme meg i veg.
HA EI SUPER DUPER HELG:)

4 kommentarer:

  1. Hei!
    Så nydelige og spesielle hjerter!:)
    Skjønner godt det med å ha mange ideèr, jeg har tusen ting jeg vil lage, og imens jeg lager dem finner jeg tusen ting til...så da sitter jeg der men noen å tusen ideèr og bare et visst antall timer i døgnet!:) Jaja, kjekt å ha noe å gjøre hvertfall,har ikke tid til å kjede meg!
    Ha en flott helg videre!!

    SvarSlett
  2. Tenkte å blogge hjertet for noen dager siden jeg også, men du ble før meg... ;-) Gjorde det lell jeg, med litt reklame for butikken din :-)

    prøvde meg på konglekranser i helga. Funka, men det vises jo godt at det er streng da. Skal prøve igjen i dag, med greiner og ståltråd..
    Ha en fin dag!!
    K

    SvarSlett
  3. Hei så fin blogg du har. Så deg inne hos Kristin. Den boken du har høres fin ut.
    Ha ein fin og iderik uke.
    Hilsen Britt Eva

    SvarSlett