mandag 16. november 2009

Fra naboens låve og inn på mitt kjøkken!

Like før helga stakk jeg oppom naboen. De har nemlig en låve som inneholder masse spennende før jenter som oss!!! Etter utallige besøk over grensen og interessen for fine gamle saker har de etterhvert samlet seg opp ganske så mye . Alt fra det fineste porselen til lopper av forskjellige slag. Mye av dette har de samlet på låven og alle som vil kan få komme,... etter avtale. For tiden oppholder de seg her på helg og ferier,men planen er å bosette seg her om ett år,når fruen i huset går av med pensjon.
Da er også planen og satse litt mere. Spennende!!! Denne beinhvite muggen kjøpte jeg for en slikk og ingenting. Den blir fin på kjøkkenet når det er ferdig malt.
Fine svenske overlaken og duker. To av overlakenene har samme brodert monogram .De skal bli til nye gardiner,....også på kjøkkenet.
Sukkerskjeen blir fin når sukkret skal strøs over julegrøten.

Akkurat passe slitt ........


.......og under lokket kan jeg gjemme lappesakene(hehe.akkurat som jeg driver med slikt).Det var iallefall under dette lokket gamlefrue i sommerhuset hadde sine. Nå skal den få nytt liv på kjøkkenet mitt.
Flere ting ble også med hjem,...men de kan jeg ikke vise her da de er tenkt til julegaver.Nå må jeg bare ta livet av latmarken og fortsette inne på kjøkkenet med malingspenselen.
Mens jeg maler tenner jeg lys og koooooser meg. Syntes bildet i speilet var så stemningsfult og måtte bare bilde for å dele med dere.
Ha en fortsatt fin kveld:)))
1 kommentar:

  1. Så fine kjøp!! Og det der må jo være VERDENS skjønneste krakk! <3 :D

    SvarSlett