lørdag 21. april 2012

LURVEN har flyttet inn.....

Vi har økt antallet i familien med en stk kattunge! Den skjønneste av alle skjønne kattenurk,...naturligvis. Etter en  nitidig jobb med å finne ett passende navn havnet vi på LURVEN.

Fortsatt fin helg til dere:)

fredag 20. april 2012

Mot helg..........

Her er det ett strålende vær om dagen,....og glemt er det dårlige været og all snøen som kom i påska( vel,det var vel å ta i ,for det er i grunnen umulig og glemme den,for her kommer vi oss ikke rundt huset "tørrskodd" ).
Men nå er det iallefall håp....


....ikke en spire har dukket opp hos oss,...det er nesten så jeg snart graver meg nedover for å se :) Mens jeg venter på at snøen skal smelte kan jeg kose meg her i solveggen sammen med de stakkar små stemor.
Ha en super helg!!
(noe har skjedd med innleggsoppsettet  her inne siden sist jeg la inn,....og rakk ikke å knekke koden den kjappe turen jeg var innom nå....)
wenche:)



lørdag 7. april 2012

ikke mye igjen......

Her har vi stort sett prøvd så godt vi kunne og bevart ett nogenlunde godt humør. Men nå skal det ikke mange snøfillene til før jeg tilter fullstendig!!! Dette er jaggu mere enn en fattet nordmøring kan tåle på en gang!!!!
Og jeg bare lurer ,...hva f... skal vi med all denne snøen nå som våren var i annmars. Takken for at snøklokkene stakk hodet opp av jorda og gjorde oss glade til sinns,...jo 1 meter med snø rett i "klokka". Hmm...,...innimellom snømøkinga har jeg stuuuupt ned i ett påskegg og forsynt meg grovt,så nå er det ikke mye igjen verken i påskegget eller med tålmodet.

Fortsatt GOD PÅSKE,...og jeg sender alle mine beste tanker til hvem det nå enn er som styrer dette været og krysset alt som er, for at de hører mine desperate skrik her nedenfra og gir oss våren tilbake NÅ!!!!!

mandag 2. april 2012

God påske

Bare innom for å ønske dere som er innom GOD PÅSKE!!! Her på Halsa snør vi nesten inne,...
Påskehilsen fra Wenche:)