onsdag 31. august 2011

" Litt av hvert i pose........"




En del små møbler og litt annet "stæsj" er kommet i butikken. Høstvarene er bestillt og jeg bare gleder meg til de ankommer:)



Her har vi hatt noen fine høstdager,....og de har vi benyttet godt. Flere fjell er "besteget" og gitt oss mange fine naturopplevelser. Det minner ,illefall meg, på hvor heldige vi er som bor med naturen rett utenfor stuedøra. I dag er nok en slik dag,...sola skinner og sjøen ligger der nede blikkstille. Selv om vi tviholder på sommer , er vel ingenting så fint som en klar høstdag.





....og tviholdt på sommeren har vi. En fin kveld forrige uke tok de aller tøffeste kanskje sitt siste bad denne sesongen...........


....jeg har ikke kjøpt meg noe nytt på laaaaaaaaaange tider,men i går fallt jeg for denne duken. Jeg besøkte naboen en snartur( "antikklåven") og vipst,...så var jeg solgt. Skal en først ha duk på bordet,kan den gjerne "overraske" litt.( En hvit brikke på tvers på bordet blir fort kjedelig,...og appelerer ikke til meg)

Kjekkasen i huset har igjen vert ute på to hjul. Forrige helg kjørte han inn til 1.plass i sin klasse i ultrabirken. 2.plass totalt,...og det uten sete ett godt stykke av rittet!!
GRATULERER!!!!!

(Bildene fra ultrabirken er lånt fra www.kondis.no)






PS! Blir det fint vær på lørdag holder jeg stengt i butikken og drar til fjells:)

Wenche:))
Ha en fin fin dag !






mandag 22. august 2011

....ingen ledige.....

Nå sitter jeg her da ved kjøkkenbordet og trodde ett kjappt øyeblikk at jeg alikevell skulle en tur til lillestøm....Hadde egentlig ikke tenkt å dra,...men nå når det nærmer seg messetid kjenner jeg igrunnen det kribler litt for å ta en tur. Men,....null ledige seter fra Molde den tiden det passer meg å dra. Pjuk.
Da får en heller finne på noe annet,...som å drikke kaffe og lure seg ned i Smashposen og spise opp restene fra lørdagskvelden. DET er lurt det;)


Vi har hatt noen fine høstdager her i det siste,...og i dag ser det heller ikke så verst ut,så jeg må få på meg malingsklærne og komme meg ut i garagen i stedet for å sitte her og lure meg selv...



Prosjekt maling vil vise seg i butikken om ikke lenge.......Fredag?. det er iallefall målet.......


Så får vi se,...nå er grovbrødene kjekkasen bestillte snart klare til å gå i ovene av seg selv,...kunne de bare sørget for å komme seg ut igjen av seg selv også hadde jeg blitt glad. For kjenner jeg meg rett,...står jeg der ute og maler og brødene er forlengst glemt..........................


Ha en fin fin dag,....og god tur til Lillestrøm for de som skal dit til helga:)










søndag 21. august 2011

Ønske.....

Med ønske om en fin søndagskveld.........................


Klem wenche

lørdag 20. august 2011

Petra....

Nå har" Petra" kommet i hus,....det er hun som skal holde oss varme gjennom vinteren. Den ruvende peisen i hjørnet,...som gav minimalt med varme, er ikke savnet ett sekund!! Det ble også ett lettere og åpnere inntrykk i stua. En annen "innflytter" er denne benken. Den bare "dalte ned" hit til meg,fikk seg ett strøk maling og forheng av gammelt overlaken. Bak der oppbevarer jeg glass og kopper.



Så nå kan jeg fylle kaffekoppen,slenge føttene på bordet og mate "Petra" med en skive ved. La bare høsten komme.(.....Var det jeg som sa det...hmm..)




GOD HELG!!








onsdag 17. august 2011

Det skulle egentlig bare vere en kjapt strøk maling i vindusposten,....men treverket viste seg og være pill råttent!! Nytt vindu ble bestillt og kom omsider inn,....under arbeidet med det gikk tapeten til ........ Så mens kjekkasen i huset tråkket videre i livet( jepp,sykkelritt) sto jeg igjen med manglende arbeidslyst og malingsjobb hengende over meg.Jippiiiiiiii!!!!




Arbeidsgleden kom i det malingsspannet ble åpnet.....og både tak, vegger og lister ble "nye" (tja,...det var vel å ta litt i ,...samme farge som før). Så kom han hjem igjen da,kjekkasen,til overhalt soverom og blid dame;))))









*Tapeten bak senga er behodt( kjøpt på byggmakker for mange år siden,husker ikke navn)



*Farge på vegg og tak 0502-y,som resten av huset)



*Sengesett og gardiner fra JDL.









Nå skal jeg finne materialer til noen hyller i nytt skap på kjøkkenet.






Ha en fin torsdag:)












A summer has passed........

Da er det liksom sluttstrek for sommeren. I morgen starter skolene opp her og prinsessa tar stenget over i 5 klasse.
Men vi har opplevd masse og utrette en hel del disse fri ukene,...og ikke minst, vi har hatt tid til bare å vere sammen og kjenne på at tiden ikke flyr fra oss. Det er det aller aller beste.
Hverdagene innhenter oss så fort igjen, og hverdagene er jo egentlig de beste. Det kommer jo an på hvilket race man hyver seg på. En kan kanskje tenke seg en ekstra gang om hva en virkelig vil bruke tiden sin på.......å ikke glemme de i rundt seg i alt kavet en er oppi.


Ha en fin kveld,...nå skal jeg kikke innom dere her inne, det har jeg nesten ikke gjort i sommer. Men nå er høsten like rundt hjørnet og også tiden for slikt;)




tirsdag 2. august 2011

Juhuu......

Jeppsann. Det står til liv her,....selv om ting står litt på hodet fortiden. I fjor bestemte vi oss for å skifte ut peisen på stua,...men ting tar litt tid kan man si.Men i forrige uke kom kjekkasen på at skulle vi ikke fryse ihjel vinteren 2012 var det bare å brette opp armene........ Diamantsliper medfører lag med fint støv,....så hos oss er det trivelig om dagen. Noen til å pusse muren var det heller ikke enkelt å få kloa i nå i disse ferietider. Men en murer som bare unnet seg noen dager ferie, kunne stille på noen dager, ....Og nå har han vert her og gjort seg ferdig.....(....og dette er vel litt pinlig og innrømme,...jeg sov meg gjennom hele happeningen,jeg. Da skal det vere sagt at den mureren ikke akkurat var noe B-menneske. Start kl 07.00!)





....vinduet på soverommet trengte også ett strøk maling,...men resulterte i ett nytt.( pell oppråtte!!!). Da gikk det skeis med tapeten,...phu. Så helga gikk med til maling....heldige meg fikk god hjelp av snille piker som gjere tjente noen grunker til en ekstra is.






....innimellom støv og maling har jeg også kost meg gløgg ihjel. Feire 3x 40 år hos venner og festet med Cleopatra.....






.....og heldige meg kjenner også en sheik ifra Halsa...............





.....Heldig er også jeg som er kjæreste med denne kjekke mannen som støvlegger stua og river tapeten av veggene(....så han er sikker på at jeg har noe å sysselsette meg med mens han er borte) og som kom hjem fra NM i terrengsykkling med GULL i lomma i sin klasse ( jepp,...veteran. men den klassen er fra 30 pluss,...så ).....og 5 plass totalt!!!




GRATULERER!!!




( bilde er lånt fra Terrengsykkel.no og er tatt av Kippernes)








Ha en fin fin uke videre!!!!!