torsdag 17. juni 2010

Vaskerom.....

Ett rom dere ikke har fått sett før....vaskerommet.
....slik ser vårt vaskerom ut til hverdags,....NOT. Her er det som regel haugen på. Kjekkasen jeg vasker klær for(...og drar litt nytte av på andre områder også) disponerer dette rommet. Det han liker aller mest er å sykkle i terrenget ,jo mere gjørme jo bedre er det. Så da skjønner dere at dette rommet som regel er BOMBET.


.....men i dag har jeg vasket og gnikket,brettet og sortert og gleder meg på kommentar når kjekkasen kommer hjem. Så dette er en skjelden anledning ,...og skjeldent syn, men en yppelig anledning til ett lite blogginnlegg:))


Ett godt og lyst rom ,selv om det ligger i kjelleren.Masse skap plass forhindrer en del av rotet vårt. Dørene er kjøpt på ikea og skapene har da kjekkasen egenhendig snekkert.



stor og god dursjnisje,....her har vi valgt forheng for lettvindthetenes del. Bare å ta ned og vaske,....elller bytte.
To innlegg på en dag(....og enno er det bare midt på dagen).Har hatt bloggeabstines lenge og har masse å ta igjen.
Tidelitu:))





onsdag 16. juni 2010

Kommode...........

Etter bestemor var jeg så heldig og arve denne kommoden. Den skal få beholde sin opprinnelige farge og patina. En fin dus gråfarge. Den har fått plass på loftgangen og rommer nå duker og sengetøy.
Speilet er kjøpt for en femtilapp og malt hvitt. I overkant slitt i følge noen,....men ifølge meg får det bli slik i første omgang.
Bildene ved siden av er auksjonskjøp for en tid tilbake,men som først nå har fått sin plass på veggen.

Madonna i monter er fra butikken.
En må ha noen inne prosjekter nå som denne sommerene snart regner vekk,...det ute har levd sitt eget liv uten tilsyn fra min side snart en uke nå. De dagene det har vert sånn nogen lunde har andre ting stått på trappene,.....men den som venter osv.....

Ha en super torsdag:))

fredag 11. juni 2010

loooong time....

Heisann. En kjapp tur innom med svigers data. Har vert uten lenge og det klør i fingrene for å blogge,..masse prosjekter å blogge om. Men jeg får komme sterkere tilbake bare vi får orden
i "sysakene" våre.
Ha en super helg,...selv drar jeg til Kvikne på søskenbarntreff og gleder med til det:))
(bildet er fra Ib Laursen).